04-06-2026, 08:13
Witaj Rozalka
Pytanie: czy to jest facet dla mnie?
4 kielichy - Jeszcze się okaże, wszystkiego o nim nie wiesz i prędko się dowiesz. Najważniejsze ukrywa przed Tobą.
Czy będzie z tego związek?
2 Miecze - Nie.
Rozalka na spokojnie, im bardziej "przesz" tym słabszych łapiesz kandydatów.
Pozwól miłości się odnaleźć.
Relacje damsko męskie potrzebują czasu i czasu, a u ciebie to jak zakupy w biedronce. Każdy odrzucony produkt jest już "macany". Traci poczucie wartości i przenosi to na następne relacje. I może właśnie Ty trafiasz na te "macane" , bo wciąż siedzisz w tej biedronce.
Może warto wyjść na chwilę poza schemat i spojrzeć na mężczyznę jak na siebie, na swoją drugą połowę.
wszystkiego dobrego
Hazar
Pytanie: czy to jest facet dla mnie?
4 kielichy - Jeszcze się okaże, wszystkiego o nim nie wiesz i prędko się dowiesz. Najważniejsze ukrywa przed Tobą.
Czy będzie z tego związek?
2 Miecze - Nie.
Rozalka na spokojnie, im bardziej "przesz" tym słabszych łapiesz kandydatów.
Pozwól miłości się odnaleźć.
Relacje damsko męskie potrzebują czasu i czasu, a u ciebie to jak zakupy w biedronce. Każdy odrzucony produkt jest już "macany". Traci poczucie wartości i przenosi to na następne relacje. I może właśnie Ty trafiasz na te "macane" , bo wciąż siedzisz w tej biedronce.
Może warto wyjść na chwilę poza schemat i spojrzeć na mężczyznę jak na siebie, na swoją drugą połowę.
wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."