Warsztat 91 - Ukochane miejsce

Witam wszystkich serdecznie w kolejnym warsztaciku. :text-welcomeconfetti:
Jakoś od czasu ograniczenia pytań w warsztatach do dwóch zmniejszyło się zainteresowanie warsztatami. Bezradny No cóż, mam nadzieję że to jednak kwestia wyjazdów wakacyjnych, może od jesieni znowu będzie lepiej. Myśli

Warsztacik będzie miał temat troszkę wakacyjny, no taki wyjazdowy Uśmiech bo dotyczy mojego ukochanego miejsca, a właściwie konkretnej miejscowości na mapie Polski. Uwielbiałam w dzieciństwie to miejsce, była to dla mnie miłość od pierwszego wejrzenia, niestety nigdy już tam nie wrócę...
Oczywiście nie będę Was prosić o odgadnięcie nazwy miejscowości :confusion-scratchheadyellow: ale mam takie dwa zadania dla Waszych kart:

1) Opiszcie mi charakter tego miejsca: czy jest to miejsce popularne wśród turystów czy odosobnione, czy krajobraz jest górski czy równinny, czy jest urozmaicony jeziorami, rzeką, lasami, łąkami itd. itp. Dwie z tych cech były chyba najbardziej charakterystyczne i decydowały o specyfice i atmosferze tego miejsca... może uda Wam się je odgadnąć. Uśmiech

2) Dlaczego już tam nigdy nie wrócę?

Czekam niecierpliwie na Wasze odpowiedzi, jestem bardzo ciekawa co pokażą karty - zapraszam do zabawy! Kwiatek Buziak

Rozwiązanie za tydzień - czyli w środowy wieczór. Papa
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości