Warsztat 84 - Dzieciństwo

A więc tak ...
1. Jakie emocjonujące dla mnie wydarzenie miało miejsce gdy miałam 15 lat? - 2 Pałek, As kielichów, Mag - zamiłowanie, hobby, odkryłaś pociąg do czegoś nadnaturalnego lub zwierząt. W wieku 15 lat nie podejrzewałaś siebie o odczuwanie przyjemności z czerpania nauki, wiedzy, o rzeczach, o otaczającej cię przyrodzie, poznawania świata na drodze empiryzmu, doświadczeń zmysłowych, mogło to być obcowanie z szczeniakiem lub innym zwierzątkiem, oczarowanie jasnowidztwem, wróżbą. To wydarzenie ukierunkowało cię i teraz jesteś taka, a nie inna, myślę, że cyganka ci powróżyła i się sprawdziło, przeczytana książka wywarła no tobie takie wrażenie, sztuka, film, lub jakaś osoba ciebie oczarowała swymi zdolnościami.
2. Moi rodzice chrzestni nie uzgadniali między sobą jakimi prezentami obdarzą mnie w związku z moją I Komunią. Skutek tego był taki, że ojciec chrzestny postanowił ofiarować mi już po Komunii jeszcze jedną rzecz, którą w tamtych czasach uważało się za komunijne ABC. O jaki dodatkowy prezent chodzi? - Rycerz kielichów, 7 kielichów, As pałek - twój wujek chciał zabłysnąć i kupił ci grę playstation, xbox, coś co wcale nie potrzebowałaś, nie czułaś potrzeby posiadania tego, zegarek? te ABC komunijne wzrasta w miarę zasobności portfela i czasów kiedy to było... nie wiem czemu ale wędka chodzi mi po głowie ...
3. Kiedy byłam mała "cierpiałam" na pewną przypadłość , której przyczynę przypisywało się mojej wrażliwej naturze. Co to było? - 7 mieczy, Gwiazda, Kochankowie - alergia np. na pyłki kwiatowe, katar sienny, kurzajki, rumieniec, obficie się rumieniłaś, wysypka.
4. W drugiej klasie podstawówki uczęszczałam na pewne zajęcia pozaszkolne. Jakie? - K mieczy, 9 denarów, Kochankowie - sztuka, kółko teatralne, występy przed publicznością, J. Polski - literatura, poezja.
Mam nadzieję, że inni też wezmą udział w warsztacie i nie będą zwracać uwagi na drobne przewinienia, nieporozumienia. Wystarczy zwrócić uwagę, jako przykład dobrej woli uczestniczyć w warsztacie, jeśli się ma ochotę i zadbać o dalszy przebieg warsztatów. Te zachowanie tłumaczę sobie jako zły dzień, każdy ma do tego prawo, tworzenie tzw. "klanów" kto z kim trzyma chyba niczemu dobremu nie służy .... Chcąc was wszystkie pogodzić przesyłam dla was pozytywną energię Buźki Buźki Buźki "babajagi" moje Kotek
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości