Mystic Dreamer Tarot (Mistyczny Tarot Marzyciela)

..dziekuje Zubrowko, szukalam na forum czegokolwiek o tych kartach i nie dotarlam do tego linka, a szkoda..moge tylko powiedziec od siebie, ze jestem nimi zachwycona, mialam je w reku pare razy dopiero ale wszystko, o co zapytalam sprawdzilo sie tak, ze az szok..mianowicie - u mnie w pracy byla od paru tygodni bardzo napieta sytuacja, mobbing na jedna z kolezanek - Polke..dwoje z pracownikow, matka i syn uwzieli sie i probowali dowiezc, ze ona nic nie rozumie, ze jest zlosliwa i ze nie mozna z nia pracowac..gdy po kolejnej awanturze i to takiej z iskrami, obawialam sie, ze dziewczyna sie zalamie lub ze ja zwolnia wyciagnelam karte ta na syt i wyszla Wieza, 8 puch i 10 mieczy..ewidentnie dziewczyna jest na skraju wytrzymalosci i wszystko sie zawali, malo tego ktos odejdzie z pracy..i tak bylo jeszcze wczoraj, ze chciala odejsc bo nie wytrzymywala psychicznie..wczoraj wyciagnelam karty z pytaiem - jak sie jej sprawa ulozy - i o dziwo wyciagnelam Krolowa bulaw i 9 monet..i pomyslalam, ze karty nie chca ze mna rozmawiac bo na takie karty raczej nie liczylam..i co sie stalo? otorz z wielkim hukiem wylecieli z pracy oboje - i matka i jej psychiczny syn, a za kolezanka ujal sie manager, ktory stwierdzil , ze ja obserwowal prawie caly dzien przez kamerka i ze pracuje bardzo dobrze i do niczego nie mozna sie przyczepic, ze to, co sie dzialo to byla prowokacja tamtych ludzi..wiec wylecieli..za kolezanka natomiast stanela cala reszta ekipy w naszej pracy i wszyscy gratulowali managerowi, ze sie pozbyl tych drani..ale bylo i krzyku i grozb i porozbijanych rzeczy , ze masakra..najdziwniejsze jest to, ze w obronie Polki a przeciwko Anglikom staneli Anglicy..i to mnie napawa optymizmem i wiara w istnienie sprawiedliwosci na tym swiecie..i chociaz nic nie wskazywalo na taki obrot sprawy to jednak karty pkazaly wszystko prawdziwie..
Tym przykladem chcialam pokazac, jak niewiarygodne sa to karty i chociaz trzeba czasem tak, jak piszecie - z lupa przypatrywac sie szczegolom na kartach - to naprawde warto, bo sa magiczne Ok
Moje karty nie sa pozlacane, nie sa grube, wiec stracily wiele ze swojego blichtru ale nic z mocy..ktos wydal tansza, miekka wersje i na taka trafilam, niestety..ale i tak sie ciesze, ze ja mam..natomiast w przeciwienistwie do ksiazki w jez polskim - moja jest sporszych rozmiarow i calkiem dobrze wydrukowana..
..jest pare rzeczy, ktorych nie umiem doczytac w mojej anglojezycznej ksiazce..np pod Krolem denarow jest pytanie, do rozwijania intuicji "co to sa za swiatelka u podnoza jego tronu" i za cholere nie umiem znalezc odpowiedzi, a takie przeciez swiatelka pokazuja sie na roznych kartach tej talii, w roznych miejscach..dlatego fajnie byloby miec polska wersje.. Bezradny
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości