przekraczanie granicy

Pokazał zabawkę , a dostałem zabawkę to całkiem dwie rożne sprawy. Zaprowadził mnie do pokoju to tez świadczy o tym , ze nie przekroczyłeś tej granicy . Teraz dopiero opowiedziałeś jak wyglądał Twój sen . I teraz widzimy jak ważne jest opisanie dokładnie snu . Uśmiech
Nie chce Cie dołować Zibku , ale dobrze wiesz , ze jazda pojazdami to metaforyczne podróżowanie przez życie . Istotne jest jaki pojazd występuje w naszym śnie . Czy jest szybki , wolny , piękny , bez uszkodzeń , czy sami kierujemy tym pojazdem , czy ktoś nim za nas kieruję. Ty śniłeś raczej wolny pojazd i sam go nie prowadziłeś. Może to oznaczać spowolnienie i nie kontrolowanie swego życia . Ktos inny prowadził Twój pojazd to wyrażanie zgody na czyjąś dominację i poddanie się ludziom którzy wytyczają kierunek Twojej życiowej drogi. Śniłeś autobus co prawda była to zabawka , jednak archetypowe znaczenie autobusu to najogólniej rzecz biorąc spowolnienie i trudność w osiągnięciu celu. Możliwe , ze Twój sen dotyczy czegoś co chciałeś robić z kimś, lub już robisz a co nie jest zależne od Ciebie tylko o innych osób. Może oznaczać spowolnienie, ale to tylko sen i moja interpretacja. Mogę się mylić. Może powinieneś wyciagnąć karty ?
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości