Zestawienie imion i nazwisk - obraz naszej osobowości

Le Stelle napisał(a):Mi też nie pasuje włączanie imienia z bierzmowania do ogólnego portretu, z tego względu, że zupełnie tego imienia nie używam i jest ono w moim odczuciu zupełnie bez znaczenia...
To nie jest tak , ze jest bez znaczenia ,wszystko ma znaczenie.To co tu robimy na forum ,to jest wszystko w formie trochę uproszczonej , a zeby zrobic prawdziwy portret numerologiczny to obliczamy , zliczamy wszystko co uzywamy i mamy zapisane i porównujemy np:jakie wibracje działały na nas za czasów panienskich , a jak nam się zmienią po przyjęciu nazwiska męża.Czy to działa na nas dzobrze , a moze czujemy sie zle z tymi wibracjami.
Jezeli chodzi o imię z bierzmowania to :
Według tego co podają żródła w zasadzie powinniśmy mieć po 3 imiona , by zapewnić charakterystykę naszym trzem obszarom czyli fizycznemu, psychicznemu, duchowemu.W tych obszarach zycia przecierz się poruszamy.
I tak pierwsze imie to obszar -fizyczny
drugie imie to obszar - psychiczno-emocjonalny
trzecie imię własnie to z bierzmowania to obszar -duchowy
Le Stelle napisał(a):To wszystko łączy się bezpośrednio z tym, co de facto wpływa na nas jako "energia wibracji" - to co zapisane, czy to, co realnie obowiązujące
To są inne funkcje .Słowo pisane jest zapisem pamięci ,(tak jak imie którego nie uzywamy , a jest gdzies tam zapisane), natomiast słowo mówione ma juz inną wartośc , ponieważ wymawiając nasze nazwisko i imię wysyłamy impulsy o specyficznej wibracji, związane z nami i sytuacją w której je wypowiadamy.
Le Stelle napisał(a):Moja mama ma tak samo w papierach inną datę urodzin niż faktycznie - o swojej faktycznej dacie urodzenia dowiedziała się nota bene całkiem niedawno, więc nie ma opcji, aby "wewnętrznie" utożsamiała się ze swoją faktyczną datą urodzin - a jednocześnie przejawia wszystkie predyspozycje określane przez numerologię zgodne z jej faktyczną datą urodzeni

Jezeli chodzi o datę urodzenia to niestety nasi rodzice popełniali błędy zmieniając datp , bo np: mój brat urodził sie w Grudnu na święta to mama powiedziała po co ma miec cały rok do tyłu więc zapisali go 3 stycznia nowego roku Uśmiech
Data urodzin jest bardzo wazna i liczy sie i oddziaływuje na Nas ta z która przyszlismy na swiat.Jezeli została ona zmieniona to poprostu dana osoba ma wiecej wibracji, które tez na nią w jakis sposób działają.
Myślę że jakoś to wyjasniłam.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości