20-12-2012, 23:33
Mirra, co mam się gniewać
Dałam Ci przepis na chleb łopatologiczny - jak go nazywam - szybki, dwa bochny i każdemu wychodzi.
Chleby bardziej tradycyjne robi sie na małej ilosci drożdży ale dłuuugo rosną.
A czasami potrzeba szybko
Alex mądry chłopak, bo za dobry przepis się wziął.
Dodatek ziemniaków zapewnia wilgoć i TRWAŁOŚĆ
Taki chlebek zachowa świeżość kilka dni....
Dałam Ci przepis na chleb łopatologiczny - jak go nazywam - szybki, dwa bochny i każdemu wychodzi.
Chleby bardziej tradycyjne robi sie na małej ilosci drożdży ale dłuuugo rosną.
A czasami potrzeba szybko
Alex mądry chłopak, bo za dobry przepis się wziął.
Dodatek ziemniaków zapewnia wilgoć i TRWAŁOŚĆ
Taki chlebek zachowa świeżość kilka dni....