20-03-2014, 22:54
z tego co wiem to właśnie w wodzie białko się "zawiesza" ... i właśnie z tych kształtów zawiesiny białka w wodzie czyta sie wszelkiego rodzaju przypadłości
czyli woda jest bardzo potrzebna - uważam, że meritum zagadnienia jest umiejętność odczytywania kształtów i przypisania ich odpowiednim "przypadłościom"
prawdopodobnie kształt zawieszonego białka, kolor żółtka i białka, gęstość, struktura - wszystko jest ważne ... tylko trzeba umieć to odczytać
dlatego pewnie trzeba być czeladnikiem szeptuchów żeby nabyc takiej wiedzy i doświadczenia
czyli woda jest bardzo potrzebna - uważam, że meritum zagadnienia jest umiejętność odczytywania kształtów i przypisania ich odpowiednim "przypadłościom"
prawdopodobnie kształt zawieszonego białka, kolor żółtka i białka, gęstość, struktura - wszystko jest ważne ... tylko trzeba umieć to odczytać
dlatego pewnie trzeba być czeladnikiem szeptuchów żeby nabyc takiej wiedzy i doświadczenia