“Amore, more, ore, re servantur amicitiae”
Buława schowana
Jeśli to Twoje zdjęcie to te oczy mnie do tego przekonały ( bo są dokładnie takie jak moje i jeszcze jak są zielone, to całkiem mnie rozkleiło) i coś jeszcze, ale to nasza słodka tajemnica
Ewka odpowiadam na Twoje pytania:
1. Jakie emocjonujące dla mnie wydarzenie miało miejsce gdy miałam 15 lat? – 2 denarów, XII wisielec, 7 mieczy – sądzę, że brałaś udział w jakimś konkursie tanecznym, albo podjęłaś swoją pierwszą w życiu pracę, było to dla Ciebie tak ważne, że odcięłaś się od wszystkiego, skupiłaś się na tym, temu w całości poświęciłaś swój czas, być może robiłaś to w tajemnicy przed innymi ponieważ nie byłaś pewna jaki będzie tego efekt
2. Moi rodzice chrzestni nie uzgadniali między sobą jakimi prezentami obdarzą mnie w związku z moją I Komunią. Skutek tego był taki, że ojciec chrzestny postanowił ofiarować mi już po Komunii jeszcze jedną rzecz, którą w tamtych czasach uważało się za komunijne ABC. O jaki dodatkowy prezent chodzi? – 9 kielichów, IX Pustelnik, 3 buławy – był to prezent dany Ci z miłością, sądzę, że było do w dwóch częściach Stary i Nowy Testament.
3. Kiedy byłam mała "cierpiałam" na pewną przypadłość , której przyczynę przypisywało się mojej wrażliwej naturze. Co to było? As mieczy, 6 kielichów, 4 denary- być może miałaś na coś alergię albo problemy z mową – byłaś milczkiem, albo się jąkałaś, być może miałaś omdlenia, mówiłaś przez sen
4. W drugiej klasie podstawówki uczęszczałam na pewne zajęcia pozaszkolne. Jakie? – Rycerz kielichów, 2 miecze, as denarów – typuję zajęcia teatralne, poetyckie, muzyczne, było to coś co wypełniało twoje wnętrze, była to Twoja pasja, osiągałaś w tym wyniki.
Salucik