03-04-2015, 21:12
Bardzo prosiłabym o pomoc, z racji tego, iż od niedawna zajmuję się Tarotem i co prawda - bywa ciężko, jednak nie poddaje się! Nie wiem czy wszystko interpretuję tak, jak powinnam, czy wszystko rozumiem. Bardzo proszę o pomoc:
1: Cesarzowa
2: Cesarzowa
3: Cesarz
Czyli 3 najważniejsze: podstawy i rzut na całokształt. Podwójna Cesarzowa oraz Cesarz, zastanawiające. Mam silny charakter, dominujący, zdolności przywódcze, marzę o rodzinie, cieple rodzinnym, szczęśliwej rodzinie i kochanym mężu. Właśnie tak. Może coś więcej?
4: Kochankowie - zgodziłabym się nad ogólnym znaczeniem
5: Rydwan - również zgoda
6: Śmierć - co oznaczać może śmierć w nadświadomości?
7: Koło Fortuny - misja? Nie rozumiem, poddaje się, chyba, że chodzi o zawody i spełnienie w nich.
8: Wieża - jak łączy się Koło Fortuny z Wieżą w misji i środkach?
9: Głupiec - o proszę...
10: Mag - cały czas ta silna osobowość, to się ciągnie.
11: Świat - tu jest bardzo ciekawie, czy to jest lekcja na teraz? Powinnam wziąć sprawy w swoje ręce, wyprowadzić się/wyjechać, wróży sukces?
12: Cesarz - oj, zdecydowanie tak.
13: Głupiec - heh, cóż tu komentować
14: Kapłanka - jak najbardziej, cały czas tutaj gdzieś matka, żona, rodzina na wysokim poziomie, to prawda
15: Wisielec - jak odrobić misję karmiczną? podwójny Wisielec...
16: Wisielec - ? nie wiem sama
17: Kapłan - tutaj też nie mam pojęcia...
Wiem sama, że ciężko, lecz nie umiem bliżej i dokładniej tego zinterpretować, to mój pierwszy raz z TPP, proszę o pomoc, bardzo mi zależy, pozdrawiam serdecznie
1: Cesarzowa
2: Cesarzowa
3: Cesarz
Czyli 3 najważniejsze: podstawy i rzut na całokształt. Podwójna Cesarzowa oraz Cesarz, zastanawiające. Mam silny charakter, dominujący, zdolności przywódcze, marzę o rodzinie, cieple rodzinnym, szczęśliwej rodzinie i kochanym mężu. Właśnie tak. Może coś więcej?
4: Kochankowie - zgodziłabym się nad ogólnym znaczeniem
5: Rydwan - również zgoda
6: Śmierć - co oznaczać może śmierć w nadświadomości?
7: Koło Fortuny - misja? Nie rozumiem, poddaje się, chyba, że chodzi o zawody i spełnienie w nich.
8: Wieża - jak łączy się Koło Fortuny z Wieżą w misji i środkach?
9: Głupiec - o proszę...
10: Mag - cały czas ta silna osobowość, to się ciągnie.
11: Świat - tu jest bardzo ciekawie, czy to jest lekcja na teraz? Powinnam wziąć sprawy w swoje ręce, wyprowadzić się/wyjechać, wróży sukces?
12: Cesarz - oj, zdecydowanie tak.
13: Głupiec - heh, cóż tu komentować
14: Kapłanka - jak najbardziej, cały czas tutaj gdzieś matka, żona, rodzina na wysokim poziomie, to prawda
15: Wisielec - jak odrobić misję karmiczną? podwójny Wisielec...
16: Wisielec - ? nie wiem sama
17: Kapłan - tutaj też nie mam pojęcia...
Wiem sama, że ciężko, lecz nie umiem bliżej i dokładniej tego zinterpretować, to mój pierwszy raz z TPP, proszę o pomoc, bardzo mi zależy, pozdrawiam serdecznie