Liczba postów: 2.055
Liczba wątków: 29
Reputacja:
1.477
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
KAROLA2799 jeśli do Ciebie przemawiają, to jak najbardziej możesz je kupić. Nie wiem jednak czy nadają się na pierwszą talię.... Mi osobiście wydają się bardzo ciemne, a przez to nieco nieczytelne. Mam wrażenie jakbym oglądała negatywy zdjęć kart a nie same karty. Mam AW Tarota Świetlistej Drogi. Całą talię widziałam jedynie na zdjęciach w internecie. Ja osobiście nie wybrałaby jej na pierwszą talię, ale to rzecz gustu. Osobiście mogę polecić Ci Tarot Roberta Lichodziejewskiego. Nieco większy format kart, wspaniała kolorystyka, świetne do nauki. W dodatku polskie napisy.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Dziekuje za podpowiedz .Wlasnie obejrzalam na internecie te ktore polecasz I chyba beda na poczatek lepsze.Mialam raz w reku talie RW I one do mnie jakos nie przemowily .Wczesniej probowalam ze zwyklymi mimo ze sie wrozba sprawdzila to jakos ja tego nie czulam .Nie wiem czy ktos to zrozumie o co mi chodzi ? A moze nie chodzi o talie tylko o mnie?
Witam , czy moze mi ktos pomoc wybrac pierwsza talie kart dla osoby poczatkujacej, jestem nowa na forum , bede wdzieczna za pomoc
Liczba postów: 59
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Dobry wieczór.
Jestem tutaj nowa i dopiero zaczynam swoją przygodę na tym portalu. Nie wiem czy trafiłam w odpowiednią kategorie, ale chciałabym poznać Wasze zdanie na temat kart Rider Waite dla osoby początkującej. Posiadam je od ponad roku i stram się systematycznie je poznawać oraz uczyć .
Liczba postów: 53.827
Liczba wątków: 2.110
Reputacja:
5.481
Przejrzyj co mamy na ten temat napisane/sugerowane...
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Witam, jaką takie wybrać dla osoby bez wiedzy o tarocie by zacząć swoją przygodę?
Liczba postów: 53.827
Liczba wątków: 2.110
Reputacja:
5.481
Przejrzyj ten wątek, prawdopodobnie znajdziesz właściwą podpowiedź...