Wróżba 2025

Cześć Hazar
Czy mogę prosić o prognozę dla mnie na ten 2025 rok.
Czy powinnam na coś bardziej zwrócić uwagę? Jak bedzie wygladal mój rozwoju osobisty i zawodowy ewentualnie jakiś związek, ale nie jest to moim priorytetem bo już zbyt wiele wycierpialam.
Spojrz proszę jak ta aura roku bedzie się układać 😘
Dziękuję pieknie i samych dobrych rzeczy w Nowym Roku 🫶

If You Can Dream It, You Can Do It
Odpowiedz

Witaj Danka
pytania: Czy powinnam na coś bardziej zwrócić uwagę w 2025r ?
Królowa Monet - Tak, jakaś kobieta bacznie ci się przygląda, ma związek z pieniędzmi, więc warto być czujnym, bo może być związana z pracą.

Jak będzie wyglądał mój rozwoju osobisty?
XIX Słońce - tutaj sięgniesz wyżyn, ktoś dosłownie cię zaczaruje, roztoczy wizje tak dalekosiężne, że nagle poczujesz że już wszystko rozumiesz. Tylko uważaj by za bardzo nie odlecieć, bo możesz stracić ziemię z oczu i grunt spod nóg.

i zawodowy?
XVI Wieża - Możliwa zmiana i to taka z hukiem i z tego widać będziesz jedna z trzech. Przygotuj sie w razie czego, by przyjąć to ze spokojem, możliwe ze to właśnie spokój w kluczowym momencie cie uratuje.

ewentualnie jakiś związek?
XII Wisielec - Nie będziesz miała do tego głowy, sprawy finansowe skutecznie zaabsorbują twoja uwagę. Związki odłożysz w czasie.

Spójrz proszę jak ta aura roku będzie się układać
Król Buław - Przyjemna, zdominowana energią męską, ale facet ustawia sie jak obserwator, nie wchodzi w kontakty, ale może być to dobry zalążek na przyszłość, jak już te finanse sie uspokoją.

Danka rok 2025 to rok skoku na twoją kasę, albo przełożona chce cię wyeliminować z roboty strzałem w kolano, albo jakaś kobieta robi przymiarki na ciebie. Czyli zawróci ci w głowie wizjami dobrobytu i wyczyści koszyczek z jajek.
Nie daj się wciągnąć w jakieś psychomanipulacje, dobrobyt się wypracowuje własnymi rękami. Ten zdobyty innymi metodami wcześniej czy później będzie jak krew w piach.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dzień dobry Hazar 
Przepięknie dziękuję za odpowiedź 
Co prawda dopiero rok się zaczął i nie widzę w swoim otoczeniu tej kobiety przed którą ostrzegasz przełożonej tez nie mam kobiety wiec na wszelki wypadek będę ostrożna i wyczulona a co do łatwej kasy to wiem ze jak sama nie zarobię to niczego nie dostanę 

Co do tego że rok będzie przyjemny mimo problemów z kasą to bardzo się cieszę tylko nie bardzo rozumiem tej energii męskiej
Dziękuję Hazar wrócę z weryfikacja

Odpowiedz

Cześć Hazar,
i zawodowy?
XVI Wieża - Możliwa zmiana i to taka z hukiem i z tego widać będziesz jedna z trzech. Przygotuj sie w razie czego, by przyjąć to ze spokojem, możliwe ze to właśnie spokój w kluczowym momencie cie uratuje.

No i wywróżyłaś...  Smutny  Przenoszą mnie, a moje obowiązki przejmuje koleżanka z grupy. Ja wracam do biura tak po chamsku z dnia na dzień przełożony (mężczyzna) podjął decyzję, ale mi jest z tym źle, czuje sie tak zbędna i niepotrzebna... Nie wiem co mnie czeka, idę w nowe i nieznane... boję się, że sobie nie poradzę tak jak tu mnie rzucono na głęboką wodę a przełożony od początku się wszystkiego czepiał... troszkę mi wstyd bo pewnie wszyscy gadają że się mnie pozbył.

Niestety tym razem wróżba znowu się sprawdziła.
Pozdrawiam

Odpowiedz

Spokojnie, będzie dobrze Oczko Dasz sobie ze wszystkim radę.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję Hazar za wsparcie 
Wszystkiego dobrego  Papa

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości