Liczba postów: 259
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Przejdż sie do lekarza dietetyka, endokrynologa. Jeśli jest tak jak mówisz to masz jakieś zaburzenia metabolizmu.
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Hokus pokus tłuszcz znika z boków .. ah byłoby pięknie
) Kiedyś przeczytałam ciekawostkę, że jeżeli nastawimy nasz mózg i podświadomość na fakt , że chudniemy, mamy fajną figurę to tak też będziemy siebie spostrzegać i wcielać to w życie. Grunt to nie użalać się nad sobą, biernie nie szukać diety cud, czarów, magii tylko systematyczny ruch, dobre nastawienie i zdrowe odżywianie!
" Cokolwiek potrafisz lub myślisz, że potrafisz , rozpocznij to! Odwaga ma w sobie geniusz, potęgę i magię.. "
Liczba postów: 135
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
może jakieś problemy z tarczycą albo ostatni posiłek zjadany zbyt późno po powrocie z pracy.
Myślę, że potrzeba Ci więcej snu. A co do wysiłku to jem dość dużo ale trzymam wagę (no może brzuch spada ale mięśnie rosną) i mam do tego naprawdę dużo wysiłku.
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Atenka, spróbuj może autohipnozy? Polecam Adama Bytowa/Bytofa (jakoś tak). Mnie w innej kwestii zadziałało super.
Wszystko jest energią.
Ja też schudłem. Spodnie ciasnawe 4 miesiące temu teraz spadają. .....
Zamiast rytuałów ja bym polecił zaprogramować podświadomość za pomocą technik NLP i przez to zwiększyć skuteczność w odchudzaniu.
Jak wiadomo, czasem negatywne wzorce w głowie nie pozwalają nam ruszyć z miejsca.
ja proponuje tez odstawienie pszenicy... i ograniczenie węglowodanow