Liczba postów: 13
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Wspaniala maseczka na celluit .naturalna i bardzo tania.Mozna wylorzystac produkty ktore znajduja sie w domu.Ja osobiscie parze codziennie kawe w ekspresie nie wyrzucam fusow poniewaz stanowia podstawe maseczki. A wiec fusy z kawy , lyzeczka imbiru sproszkowanego , 2 lyzki oliwy lyzeczka kakao, lyzeczka cynamonu.Dolewamy cieplej wody aby zrobila sie papka.Nastepnie okreznymi ruchami nakladam na te partie ciala ktore mnie interesuja -masuje po czym zawijam sie w folie zakladam gruby szlafrok i wygrzewam sie przez ok godzine .Nastepnie prysznic i na koniec balsam.Ja osobiscie stosuje co pare dni efekt jest cudowny cialo jedrne a celluit to historia..Goraco polecam
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Pozwolę sobie odświeżyć ten temat
aaale! wreszcie trafiłam bezpośrednio na osoby , która stosuje tę metodę
Po jakim czasie widzicie pierwsze efekty maseczek cellulitowych? Nigdy nie miałam tego problemu a ostatnio mniej ruchu- więcej pozycji siedzącej i się problem pojawił..
zielonapanienka zastanawiam się nad tymi legginsami .. Bo wydaje mi się, że dość łatwo jest ów odzieżą wszystko pościerać no i wiadomo- materiał wchłania znaczną część maski ..
Słyszałam ,że można również lekko owinąć folią partie ciała i na to nałożyć getry/ legginsy w celu ciepła i lepszego przytrzymania maski
" Cokolwiek potrafisz lub myślisz, że potrafisz , rozpocznij to! Odwaga ma w sobie geniusz, potęgę i magię.. "
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Przez bardzo długi czas piję zieloną herbatę- dla smaku, który uwielbiam, nie dla urody. Na pewno jest zdrowsza ale osobiście nie zauważyłam zmian związanych z cellulitem. Za to zastosowałam się do rady znalezionej na jednym z kobiecych portali, mianowicie do dynamicznej jazdy rowerem ok godziny codziennie i muszę przyznać, że po 2 tygodniach widzę pierwsze efekty! jest dużo, dużo lepiej!
Dodatkowo polecam jazdę konną( praca mięśni ud i pośladków ogromna a to dużo lepsze niż masaż cellulitowych miejsc !)
" Cokolwiek potrafisz lub myślisz, że potrafisz , rozpocznij to! Odwaga ma w sobie geniusz, potęgę i magię.. "
Liczba postów: 207
Liczba wątków: 15
Reputacja:
2
Foliowanie- niczemu nie szkodzi. Klientki smarowane blotem z morza martwego sa pozniej owijane w folie przezroczysta i odpoczywaja przez co najmniej godzine i nic sie nie dzieje.
Bawelniane getry - bawełna wchlonie maseczke, nie cialo, a nie o to chodzi prawda?